onsdag 4 november 2009

snyggare och snabbare på sjuttiotalet

bara njut! mestadels är det roine grönlund som figurerar på bilderna, fotograf okänd. området är rinkeby, stockholm. tack till linjepunkt som konverterat dia till digitalt.





9 kommentarer:

Öijer sa...

Läskigt läckert, kunde inte låta bli att sprida dom lite..

Johan Mölleborn sa...

Strålande bilder! Den vägen där målet är cyklar jag till och från jobbet varje dag. Kommer tänka på det nu när jag passerar i framtiden.
Tack.
/Johan

Andye sa...

Kanonfina bilder verkligen, är det ok att sprida bilderna vidare ?
Ex. lägga ut dom på flickr.com ?

Markus Lindholm sa...

Coolt!

Anonym sa...

Grymt snyggt!

stefan carlsson sa...

snyggt eller fult, -visst känns det som om gränsen är hårfin?? haha. sprid gärna bilderna, hänvisa isåfall till min blogg./stef

Öijer sa...

Mer info från Bo Dertell:
Bo Dertell har kommenterat ditt foto:

Tunga bilder. Det arrangerades cykel-cross i Stockholm 1975-76. Hässelby cykelcross som skulle bli en serie men dog ut efter 2 år. På bilderna syns Roine och Hasse Ekholm som fortfarande är aktiv vet.åkare för Vallentuna. Hampe Falk 3:a och hans far, bortgången sportkrönikör på aftonbladet, Bert Falk som måldomare. En Uni-åkare 3:a som jag glömt namnet på. Själv vann jag juniorklassen 75 (4totalt) och kom 2. efter Roine 76 om jag kommer ihåg rätt. // Boda

stefan carlsson sa...

om bosse var med är jag ganska säker på att han i sandhindret gick upp i spets, gick först in och gjorde ett "taktikstopp" för att bakomvarande skulle få lov att stanna, hoppa av, medan dertell själv kom ut med 40 meters lucka. (detta självklart under förutsättning att det fanns ett sandhinder)

Unknown sa...

Grymma bilder!