Herman sköter smeten, jag det stektekniska. Idag spetsar vi till det med en sjättedel grahamsmjöl i den annars något menlösa vetemjölsröran.
2 kommentarer:
Anonym
sa...
Ett litet tips. Det finns ett vetemjöl som heter Kärnvetemjöl med fullkorn för kakor och bröd. Dyrare än vete naturligtvis och kanske är jag lurad men det funkar både i pannkakor och kanelbullar. /Karin PS. Menar du med senare inlägg att man vågar ta fram racern?
2 kommentarer:
Ett litet tips. Det finns ett vetemjöl som heter Kärnvetemjöl med fullkorn för kakor och bröd. Dyrare än vete naturligtvis och kanske är jag lurad men det funkar både i pannkakor och kanelbullar.
/Karin
PS. Menar du med senare inlägg att man vågar ta fram racern?
Jag ska testa, tack för tipset. Japp, fram med racern!/stef
Skicka en kommentar